Mamalicious tanktop offwhite met stoer knoop detail

Oorspronkelijke prijs was: €19.99.Huidige prijs is: €9.99.

Deze tanktop van Mamalicious is een heerlijk luchtig te dragen tanktop voor een zwangere zomerperiode. De achterkant van de tanktop sluit gewoon hoog en de hals aan de voorkant is een mooie ronde hals. De knoopjes op de borst geven de top echt een stoere touch en maakt de top ook direct multifunctioneel. Als je de knoopsluiting opent kan je eenvoudig overschakelen op het geven van borstvoeding. De top is gemaakt van 95% viscose van ecovero en 5% elastan. den daarmee is de top ook geschikt voor het geven van borstvoeding. Leuk om los te dragen, maar natuurlijk ook met bijvoorbeeld een spijkerjasje erover.

Kleur: Wit
Maat: M, L, XL
Materiaal: 5% Elastan, 95% Viscose (ECOVERO™)
Merk: Mamalicious

Alle bestellingen vanaf €75,- hebben de optie om gratis verzonden te worden. Onder dat bedrag wordt €6.96 verzendkosten in rekening gebracht. Afhalen kan ook kosteloos, op afspraak, in Wateringen. Alle bestellingen worden verzonden met PostNL of DHL. Bij het afrekenen krijg je keuzen uit de volgende opties.

  • PostNL (1-2 werkdagen) — Gratis v.a. €75,- anders €6,96
  • Afhalen (op afspraak in Wateringen) — Gratis

Liever wat verschillende dingen passen in de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Plan dan hier jouw Personal Shopping Date.

Misschien ook leuk voor jou