Zwangerschapskleding verkopen

Ben jij er klaar voor om je kledingkast op te ruimen en een andere mama (in spé) bij te maken? Dat kan! Verkoop jouw zwangerschaps- en borstvoedingskleding bij Happy Belly’s! We bieden twee geweldige manieren om jouw kleding een tweede kans te geven. Ontdek hieronder de manier waarop we dit aanpakken. 

 1. Verdien 40% van de verkoopprijs
  Geef kleding een nieuwe kans en verdien 40% van de verkoopprijs voor elk item dat wordt verkocht. Na de verkoopperiode (maart – september  of september – maart) wordt dit bedrag naar je overgemaakt.
 2. Steun het goede doel
  Als je je kleding in wilt zetten voor een nobel doel, doneer dan een deel of maximaal 40% van de opbrengst aan Stichting Babyspullen. Hiermee verleng je niet alleen de levensduur van je kleding, maar help je ook aanstaande moeders in nood.

Voorwaarden, kwaliteit & acceptatie

Bij Happy Belly’s staat kwaliteit voorop. Beoordeel je kleding kritisch en stel jezelf de vraag: ‘Zou ik dit zelf nog willen kopen voor een tweede kans?’. Alleen kleding die aan onze normen voldoet, wordt opgenomen in het assortiment. Belangrijke aandachtspunten om op te letten zijn onder andere:

 • De kleding is fris gewassen, gestreken, vlekvrij en in uitstekende staat
 • Geen beschadigingen zoals gaatjes of losse naden
 • Er missen geen knopen, ritsen of andere sluitingen en ze werken allemaal goed
 • Niet verschoten of verwassen en heeft geen pluisjes of pillen
 • De kleding is niet vermaakt of gerepareerd
 • Kleding past binnen het huidige modebeeld en seizoen
 • Niet ouder dan 5 jaar en kan nog minstens één seizoen worden gedragen

Hou er rekening mee dat we een beperkte capaciteit hebben, dus wees er snel bij! Ons doel is om zowel inbrengers als shoppers te voorzien van de beste selectie en service. Let op: VOL = VOL.

Wat accepteren we niet

We accepteren geen lingerie, panty’s, sokken, maillots en schoenen. Nep-merken en niet-originele logo’s worden niet geaccepteerd.

Seizoensgebonden verkoop

Bij Happy Belly’s richten we ons op seizoensgebonden verkoop, dit betekent:

 • Voorjaar / Zomer: Dit seizoen loopt van maart tot september. In specifieke maanden kun je kleding inbrengen voor het komende voorjaar/zomerseizoen.
 • Najaar / Winter: Dit seizoen loopt van september tot maart. In specifieke maanden kun je kleding inbrengen voor het komende najaar/winterseizoen.

Overige informatie

De verkoopprijs van de kleding wordt door Happy Belly’s bepaald. Je kunt de nieuwwaarde van een kledingstuk aangeven bij inbreng en aangeven of je een verwachting hebt qua minimale opbrengst. Bij het inbrengen van kleding en het verlangen naar terugkeer van de kleding wordt €15,- verwerkingskosten in rekening gebracht (exclusief verzendkosten). 

Aansprakelijkheid en Algemene Voorwaarden

Hoewel we uiterst zorgvuldig omgaan met ingebrachte kleding, is Happy Belly’s niet aansprakelijk voor eventuele schade, diefstal of vermissing. Jouw inbreng geschiedt dus op eigen risico. Door in te schrijven in ons klantenbestand en kleding in te brengen, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Houd er rekening mee dat Happy Belly’s het recht behoudt om prijzen en voorwaarden op elk moment te wijzigen.

Inbrengen van kleding

Vul een verzoek tot inbrengen in. Je verzoek wordt beoordeeld en zodra je goedkeuring hebt gekregen dat deze ingebracht kan worden, zijn er twee mogelijkheden. We maken een afspraak voor een moment waarop je de kleding bij ons langs kan brengen of je kan het kledingpakket naar ons toesturen (verzendkosten voor eigen rekening).

Heb je nog vragen? Neem contact met me op via whatsapp of per mail.