Over Happy Belly’s

Bij Happy Belly’s kan je terecht voor zwangerschapskleding en borstvoedingskleding, zowel nieuw, outlet als tweedehands.

In onze online zwangerschapswinkel kan je als zwangere vrouw naar hartenlust shoppen. Niet alleen tijdens je zwangerschap, maar misschien ook daarna voor onze fijne collectie borstvoedingskleding. Heb jij moeite met het kiezen van de juiste maat? Plan een Personal Shopping Date om rustig thuis te kunnen passen.

Wij verkopen nieuwe zwangerschapskleding en voedingskleding, maar ook tweedehands. Shop de laatste trends op gebied van positiekleding in onze nieuwe collectie. Zijn de trends van voorgaande jaren meer jouw stijl? Bekijk dan ons voordelige en ruime aanbod met outlet collectie van eerdere seizoenen. Ook voor tweedehands zwangerschapskleding kan je bij ons terecht, met de zekerheid dat wij kritisch naar de staat hebben gekeken.

Onze kledingcollectie bestaat uit merken als Noppies en Love2Wait, maar ook Mamalicious en Prénatal. In de webshop vind je veel van onze collectie, maar de kleding wordt ook via Facebook of Instagram gepresenteerd. Zorg dus dat je ons ook daar volgt om niks te missen.

Wil jij goed gekleed je zwangerschap door met een zwangerschapsgarderobe die past bij jouw budget? Bij Happy Belly’s helpen we je graag!

Veel liefs,
Robina