Levertijd & Verzendkosten

Bij Happy Belly’s begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om jouw bestelling snel en met zorg te ontvangen. Daarom doen we er alles aan om je de best mogelijke service te bieden als het gaat om verzendkosten en levertijd.

Verzending

Onze verzendkosten zijn eenvoudig en transparant:

  • Bestellingen die door de brievenbus passen: slechts € 5,25
  • Voor bestellingen onder de €75,- rekenen we €6,96 verzendkosten.
  • En goed nieuws voor jou: bestellingen van €75,- of meer worden gratis verzonden!

Ophalen

Woon je in de buurt van Wateringen? Dan heb je ook de mogelijkheid om je bestelling persoonlijk op te halen. Kies de ‘ophalen’ optie bij het afrekenen van je winkelmandje, en samen plannen we een geschikt moment in.

Levertijd

We begrijpen dat je niet kunt wachten om je bestelling in handen te hebben. Als je jouw bestelling op een werkdag vóór 19:00 uur plaatst, zorgen wij ervoor dat deze dezelfde dag nog bij de bezorgdienst wordt aangeboden. De levering verloopt via de betrouwbare postbode of postbezorger van PostNL of DHL. Over het algemeen kun je je pakketje binnen 48 uur verwachten. Uiteraard ontvang je een Track & Trace code om de levering op de voet te volgen.

Hoewel we altijd ons uiterste best doen, kunnen er momenten zijn waarop we de beloofde levertijd niet halen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als bepaalde items bij onze leveranciers moeten worden besteld of door onvoorziene omstandigheden. Als dit het geval is, brengen we je natuurlijk zo snel mogelijk op de hoogte.

Bij Happy Belly’s zijn we toegewijd aan jouw tevredenheid en streven we ernaar om je een geweldige winkelervaring te bieden, van het moment van bestellen tot aan de levering van je producten.

Betaalmethodes

Bij Happy Belly’s bieden we verschillende handige betaalmethoden aan om je aankopen af te ronden. Je kunt gemakkelijk en veilig betalen via iDEAL, de vertrouwde online betaalmethode. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid tot betalen bij een persoonlijke shopafspraak, waarbij je eenvoudig een betaalverzoek ontvangt. Wat je voorkeur ook is, we streven ernaar om uw betalingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.