Retourneren

Past een artikel toch niet helemaal bij jouw wensen? Geef Happy Belly’s een tweede kans om jouw tevredenheid te waarborgen. Lees hieronder hoe onze retourprocedure werkt.

Bedenktijd/Retour

Het kan gebeuren dat je een bestelling wilt retourneren. Dit kan verschillende redenen hebben, zoals een verkeerde maat of toch niet helemaal je smaak. Wat de reden ook is, je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retourneren van het product van jouw huis naar onze webwinkel zijn echter voor je eigen rekening. De kosten bedragen ongeveer €7,25 per pakket. Raadpleeg voor exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kun je contact met ons opnemen via retour@happybellys.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde bij ons retour ontvangen is.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Als je je product wilt ruilen, is dat geen probleem. Neem hiervoor contact met ons op via retour@happybellys.nl. Houd er rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor de kosten van de retourzending.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.