Noppies zwangerschapsjurk Mila

Oorspronkelijke prijs was: €59.99.Huidige prijs is: €19.99.

Zonnige dag? Trek dan vooral dit leuke jurkje uit de kast! Jurkje Mila heeft losvallende pasvorm – heerlijk voor de zomer – en een halslijn met ruches en een striklintje met kwastjes. De dubbellaagse mouwtjes geven je look een speels twist. Met het taillestrikje leg je een extra accent op je groeiende buik in dit zwierige jurkje. Zo leuk voor de zomer! Dit kledingstuk is gemaakt van viscose, dit is superzacht en ademend. Dit materiaal neemt goed vocht op en is antistatisch. Het is heerlijk luchtig in de zomer waardoor je minder warmte vasthoudt. Ideaal dus al je zwanger bent.

Kleur: Oranje, Rood
Maat: XL
Materiaal: 100% Viscose
Merk: Noppies

Alle bestellingen vanaf €75,- hebben de optie om gratis verzonden te worden. Onder dat bedrag wordt €6.96 verzendkosten in rekening gebracht. Afhalen kan ook kosteloos, op afspraak, in Wateringen. Alle bestellingen worden verzonden met PostNL of DHL. Bij het afrekenen krijg je keuzen uit de volgende opties.

  • PostNL (1-2 werkdagen) — Gratis v.a. €75,- anders €6,96
  • Afhalen (op afspraak in Wateringen) — Gratis

Liever wat verschillende dingen passen in de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Plan dan hier jouw Personal Shopping Date.

Misschien ook leuk voor jou