Noppies borstvoedingstop lange mouwen Brigg

Oorspronkelijke prijs was: €49.99.Huidige prijs is: €19.99.

Als je zwanger bent, wil je kleding die niet alleen comfortabel is, maar ook veelzijdig en stijlvol, toch? De Noppies Brigg zwangerschapsslongsleeve biedt je precies dat! Dit zwarte shirt met een warme donkergroene print voegt een vleugje vrolijkheid toe aan je outfit, terwijl het subtiele design ervoor zorgt dat je het gemakkelijk kunt combineren met zowel casual als meer geklede looks.

Overweeg jij om borstvoeding te geven of ben je al bevallen en geef je borstvoeding? Geen probleem! Dankzij de subtiele ritsjes bij de borst creëer je eenvoudig toegang, zodat je comfortabel kunt voeden zonder je al te veel bloot te hoeven geven. Ook ideaal voor een comfortabele kolfsessie als je weer aan het werk moet. Dit maakt het shirt niet alleen een musthave tijdens je zwangerschap, maar ook in de periode daarna.

De zachte, dunne stof van viscose met een beetje stretch zorgt ervoor dat het shirt mooi aansluit op je veranderende lichaam, terwijl het toch heerlijk licht en luchtig aanvoelt. Tijdens de hele koude winter dagen draag je dit shirt lekker met een vest of colbert voor extra warmte. Of je nu kiest voor een stoere look met een jeans en sneakers of juist een meer verfijnde outfit met een rok, dit zwangerschapsshirt past zich moeiteloos aan elke gelegenheid aan.

Voeg hem toe aan je garderobe en geniet van de perfecte mix van comfort en stijl tijdens je zwangerschap en borstvoedingsperiode. Wees er snel bij, als onderdeel van onze outlet collectie is op ook echt op.

Kleur: Groen, Zwart
Maat: XS, M, L
Materiaal: 5% Elastan, 95% Viscose
Merk: Noppies

Alle bestellingen vanaf €75,- hebben de optie om gratis verzonden te worden. Onder dat bedrag wordt €6.96 verzendkosten in rekening gebracht. Afhalen kan ook kosteloos, op afspraak, in Wateringen. Alle bestellingen worden verzonden met PostNL of DHL. Bij het afrekenen krijg je keuzen uit de volgende opties.

  • PostNL (1-2 werkdagen) — Gratis v.a. €75,- anders €6,96
  • Afhalen (op afspraak in Wateringen) — Gratis

Liever wat verschillende dingen passen in de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Plan dan hier jouw Personal Shopping Date.

Misschien ook leuk voor jou