Noppies voedingsshirt Jahell

Oorspronkelijke prijs was: €44.99.Huidige prijs is: €34.99.

Vind jij de cropped-truien trend wel heel erg leuk, maar lijkt het je niet handig om daar straks na de zwangerschap borstvoeding mee te kunnen geven? Dan past overslagtop Jahell van Noppies wellicht beter in jouw straatje. Deze overslagtop is gemaakt van 90% biologisch katoen, gecombineerd met wat gerecycled polyester en natuurlijk elastomeer. De top is een cropped model en legt een prachtig accent op je zwangere shape. Door zijn zwarte kleur eenvoudig te combineren met zo’n beetje elk t-shirt in je garderobe en als je borstvoeding gaat geven kan je de knoop van de omslagtop eenvoudig losmaken om je kindje te voedden.

Kleur: Zwart
Maat: S
Materiaal: 2% Elastomeer, 8% Recycled Polyester, 90% Biologische Katoen
Merk: Noppies

Alle bestellingen vanaf €75,- hebben de optie om gratis verzonden te worden. Onder dat bedrag wordt €6.96 verzendkosten in rekening gebracht. Afhalen kan ook kosteloos, op afspraak, in Wateringen. Alle bestellingen worden verzonden met PostNL of DHL. Bij het afrekenen krijg je keuzen uit de volgende opties.

  • PostNL (1-2 werkdagen) — Gratis v.a. €75,- anders €6,96
  • Afhalen (op afspraak in Wateringen) — Gratis

Liever wat verschillende dingen passen in de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Plan dan hier jouw Personal Shopping Date.

Misschien ook leuk voor jou