Anita Bellybelt wit

Oorspronkelijke prijs was: €39.95.Huidige prijs is: €12.50.

Tijdens je zwangerschap is niets fijner dan een extra steuntje in je rug. De Anita BabyBelt is een zwangerschapssteunband die jou helpt om de zwangerschap zo comfortabel mogelijk te maken. Hij ondersteunt de babybuik effectief en deze ondersteuning is klinisch getest. De zwangerschapssteunband helpt met het verlichten van de druk op buik, rug en bekkenzone. Vergelijk het maar als bij het zwemmen tijdens je zwangerschap en door het water de druk van het dragen van je buik wegneemt.

De BabyBelt is gemakkelijk aan en uit te trekken door een vlakke, zachte klittenbandsluiting aan de zijkant van de buik. De band is precies op maat af te stellen en kan dus met je buik meegroeien. Door elastische zones zit hij perfect bij het staan, zitten en liggen. De Babybelt is gemaakt van bijzonder zachte en ademende microvezel eb ligt aangenaam zacht op de huid en groeit met de baby mee. Ga uit van de maat die je op dit moment draagt als slip.

Van dit merk kan ik helaas geen andere maten of modellen voor je bij bestellen, dus tref je jouw maat beslis dan snel.
In de outlet geldt; op = op

Maat: XS, L, XL
Kleur: Wit
Merk: Anita Maternity

Alle bestellingen vanaf €75,- hebben de optie om gratis verzonden te worden. Onder dat bedrag wordt €6.96 verzendkosten in rekening gebracht. Afhalen kan ook kosteloos, op afspraak, in Wateringen. Alle bestellingen worden verzonden met PostNL of DHL. Bij het afrekenen krijg je keuzen uit de volgende opties.

  • PostNL (1-2 werkdagen) — Gratis v.a. €75,- anders €6,96
  • Afhalen (op afspraak in Wateringen) — Gratis

Liever wat verschillende dingen passen in de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Plan dan hier jouw Personal Shopping Date.

Misschien ook leuk voor jou