Noppies | L | Zwangerschapswinterjas Malin

75.00

1 op voorraad

Pre-loved

Ben jij in de wintermaanden uitgerekend of verwacht je een lente kindje? Dan is de kans groot dat je eigen winterjas niet de hele winter door gaat passen om je groeiende zwangere buik. Met zwangerschapsjas Malin kom jij de winter wel door!

Deze heerlijke warme zwangerschapsjas van Noppies Maternity en naast warm, ook waterafstotend. De jas heeft een capuchon met fake fur, steekzakken en een zakje op de borst. Aan de achterkant van de jas zit een split. Met de aansnoerbare taille leg je het accent op je prachtige shape.

Deze jas kan je ook na je zwangerschap heel goed doordragen. Voor tijdens je zwangerschap zit er namelijk een extra tussenstuk bij deze jas en biedt de jas met tussenstuk alle ruimte om je groeiende buik. Na je zwangerschap kan je de jas gewoon door blijven dragen als een gewone parka door het tussenstuk er niet meer in te ritsen.

Van tweedehands producten is er eigenlijk altijd maar één beschikbaar, beslis dus snel, want Op = Op.
Toch te laat? Bekijk dan eens naar onze outlet jassen.

2e hands | 202416-15

Kleur: Zwart
Maat: L
Merk: Noppies
Materiaal: 41% Polyamide, 59% Katoen

Alle bestellingen vanaf €75,- hebben de optie om gratis verzonden te worden. Onder dat bedrag wordt €6.96 verzendkosten in rekening gebracht. Afhalen kan ook kosteloos, op afspraak, in Wateringen. Alle bestellingen worden verzonden met PostNL of DHL. Bij het afrekenen krijg je keuzen uit de volgende opties.

  • PostNL (1-2 werkdagen) — Gratis v.a. €75,- anders €6,96
  • Afhalen (op afspraak in Wateringen) — Gratis

Liever wat verschillende dingen passen in de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Plan dan hier jouw Personal Shopping Date.

Misschien ook leuk voor jou