Het nieuws gelanceerd dat ik, Robina de Jong, Happy Belly’s overneem van Mirjam, zo gaaf! Ben jij benieuwd wie ik ben en wat je de komende tijd van Happy Belly’s kan verwachten? Lees dan verder.

Happy Belly’s gaat verder, en nu?
De overname van Happy Belly’s is vers van de pers en zodoende heb ik nog genoeg dingen te doen. Deze zomer ga ik o.a. aan de slag met het vormgeven van een nieuwe webshop. Als deze gelanceerd wordt, oriënteren we ons denk ik al langzaam op de najaarscollectie. Om alle ‘happy belly’s‘ in de tussengelegen tijd de kans te geven een leuke en betaalbare outfit voor de zomer te scoren, ga ik deze op de social media kanalen presenteren. Geloof me, er zijn genoeg fantastische items die je graag aan je garderobe toevoegt voor deze zomermaanden, dus keep in touch! Ook als je nu geen nieuwe garderobe nodig hebt is het leuk om Happy Belly’s te blijven volgen zodat je als eerste weet wat er hetzelfde blijft, wat er wegvalt en wat er voor terugkomt.

Wie is Robina?
De mensen die mij kennen omschrijven mij meestal met een of meerdere van deze steekwoorden: optimistisch, enthousiast, open, nieuwsgierig, eerlijk en een doorzetter.

Geboren in 1989 in het Groene Hart van Nederland, opgegroeid in Oudewater met mijn ouders en twee grote zussen, en in 2017 voor de liefde in het Westland komen wonen. In mijn studententijd heb ik mij beziggehouden met de opleiding Facility Management en na het behalen van mijn diploma als Customer Succes Manager gaan werken bij Leviy.

Op sportief gebied heb ik eerst veel zwemdiploma’s behaald. Een periode gebadmintond & gevolleybald, maar mijn hart is nog het langst verknocht geweest aan paardrijden.

In 2021 is de liefde vermenigvuldigd en hebben Elmar en ik onze avontuurlijke & vrolijke zoon Xijmen mogen verwelkomen. Ik heb dus zelf ervaring opgedaan in het shoppen van een fijne zwangerschapsoutfit. Toch word ik altijd nog veel enthousiaster van iemand helpen bij het vinden van de perfecte outfit, vraag maar aan mijn zussen😉. Met dat enthousiasme hoop ik dan ook veel ‘happy belly’s‘ te mogen helpen aan een mooie, betaalbare outfit voor tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode. ❤