🛍️ Ontdek de Happy Belly’s Outlet Collectie! 🛒

Je hebt het misschien al een paar keer op onze social media voorbij zien komen: de outlet collectie bij Happy Belly’s. Maar wat houdt dit eigenlijk in? Ik neem graag even de tijd om uit te leggen wat we bedoelen met deze bijzondere collectie.

Elk seizoen lanceren diverse kledingmerken nieuwe collecties, speciaal ontworpen voor de lente en zomer, en een andere voor de herfst en winter. Maar wist je dat winkels die zwangerschapskleding aanbieden, maanden van tevoren pre-orders moeten plaatsen? Op dit moment worden zelfs de laatste pre-orders geplaatst voor de zomer van 2024, terwijl de eerste leveringen voor de herfst- en wintercollecties van 2023 net zijn binnengekomen.

Natuurlijk produceren deze merken op basis van deze pre-orders, maar ze houden altijd extra voorraad achter voor eventuele aanvullingen gedurende het seizoen. En dat is waar Happy Belly’s in beeld komt. Als er aan het einde van het seizoen nog onverkochte voorraad overblijft, koop ik deze resterende items in.

De overgebleven voorraad wordt door de merken ook als outlet aangemerkt en ik kan ze voordeliger inkopen. Op die manier kan ik jou deze prachtige kledingstukken tegen een gunstigere prijs aanbieden.

Herken jij dat? Soms past kleding van een bepaald seizoen gewoon niet helemaal bij jouw smaak, terwijl de collectie van het vorige seizoen wel perfect bij je paste. Dit is natuurlijk super onhandig als het gaat om zwangerschapskleding. Bij Happy Belly’s kun je slagen voor outlet items uit de voorgaande collecties, en dat ook nog eens voor een betaalbare prijs. Geen gedoe meer aan het eind van het seizoen tijdens de sale, waarbij je hoopt dat jouw maat nog beschikbaar is. Bij ons kun je het hele jaar door, in elk seizoen, een geweldig koopje scoren.

Laat ons jouw zwangerschapsgarderobe een upgrade geven zonder je budget te overschrijden!

Veel liefs,

Robina 💚